MENU
Klasa 1G - rok szkolny 2017/2018
Nr
lekcji
Czas
trwania lekcji
Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
Przedmiot Nr
sali
Przedmiot Nr
sali
Przedmiot Nr
sali
Przedmiot Nr
sali
Przedmiot Nr
sali
1 730 - 815wiedza o społeczeństwie (wos) A25chemiaA47procesy techn. w gastronomii / A1K / procesy techn. w gastronomiiA1KWF / WF / WF
2 820 - 905i.niem. / j. niemieckiI47 / I46informatyka / informatykaA41 / A43procesy techn. w gastronomii / A1K / procesy techn. w gastronomiiA1KWF / WF / WF
3 910 - 955edukacja dla bezpieczeństwa I41wiedza o kulturze (wok)A28procesy techn. w gastronomii / A1Kj. angielski / procesy techn. w gastronomiiIK1 / A1KWF / WF / WF
4 1000 - 1045j. polskiA54j. polskiA25matematykaA54biologiaA51wyposażenie techniczne w gastronomiiA57
5 1100 - 1145j. polskiA54technologia gastro. z towaroznawstwemA48religiaA28matematykaA54historiaA57
6 1150 - 1235procesy technologiczne w gastronomiiIK1historiaA57j. angielski w gastronomiiA28religiaA48matematykaA28
7 1240 - 1325zajęcia z wychowawcąA45technologia gastro. z towaroznawstwemA47 / j. angielskiI46matematykaA28
8 1330 - 1415fizykaA46podstawy przedsiębiorczościA44geografiaA45
9 1430 - 1515podstawy przedsiębiorczościA44
10 1520 - 1605
11 1610 - 1655
12 1700 - 1745
13 1750 - 1835

LEGENDA

2017-09-03 21:20:11