MENU
Klasa 2FH - rok szkolny 2017/2018
Nr
lekcji
Czas
trwania lekcji
Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek
Przedmiot Nr
sali
Przedmiot Nr
sali
Przedmiot Nr
sali
Przedmiot Nr
sali
Przedmiot Nr
sali
1 730 - 815
2 820 - 905
3 910 - 955Historia A 57
4 1000 - 1045W. F / W.F Obsługa Informatyczna w hotelarstwie / Marketing w działalności handlowej A 43 / A 8
5 1100 - 1145Matematyka A 8W. F / W.F Obsługa Informatyczna w hotelarstwie / Marketing w działalności handlowejA 43 / A 8
6 1150 - 1235Matematyka A 29Działalność recepcji / Towar jako przedmiot handlu I 47 / A 47W. F / W.F GeografiaA 45Język polski A 46
7 1240 - 1325Matematyka A 28Działalność recepcji / Towar jako przedmiot handluI 47 / A 47Działalność recepcji / Sprzedaż towarów A 9 / I SIReligiaA 54Język polski A 46
8 1330 - 1415Język angielski w hotelarstwie / Obsługa klientów A 42 / A 8Język polski A 54Działalność recepcji / Sprzedaż towarów A 9 / I SITechniki pracy w hotelarstwie / Organizacja i technika sprzedażyA 48 / A 8 Organizacja pracy w hotelu / Sprzedaz towarówA 44 / A8
9 1430 - 1515Techniki pracy w hotelarstwie / Obsługa klientów A 44 / A 8Religia A 54Działalność recepcji / Symulacyjna firma handlowa A 9 / A 41Techniki pracy w hotelarstwie / Organizacja i technika sprzedażyA 48 / A 8Organizacja pracy w hotelu / Sprzedaz towarówA 44 / A 8
10 1520 - 1605Techniki pracy w hotelarstwie / Obsługa klientówA 44 / A 8Język angielski / Język angielski A 42 / I 47Język niemiecki / Język niemiecki I 47 / I 46Techniki pracy Marketing usług hotelarskich / Organizacja i technika sprzedażyA 48 / A 8 Obsługa konsumenta / Sprzedaż towaróA 44 / A 8
11 1610 - 1655Techniki pracy w hotelarstwie / Przedsiębiorca w handlu A 44 / A 48Język angielski / Język angielskiA 42 / I 47 GeografiaA 45Zajęcia z wychowawcąA 44Podstawy działalności przedsiębiorstwa hotelarskiego / Sprzedaz towarówA 44 / A 8
12 1700 - 1745Usługi żywieniowe w hotelarstwie / Język angielski w działalności handlowej A 44 / A 48
13 1750 - 1835

LEGENDA

2017-09-01 17:06:04